Francine Heirbaut

7 seconden… meer tijd krijgt u niet om een blijvende eerste indruk te maken! Style your (first) impression, ofwel, toon de sterkste versie van jezelf is dan ook mijn missie. Ik zet in op ‘zelfvertrouwen’ en ik verleg uw grenzen in styling. Ik maak de vertaalslag van uw talenten naar uw uitstraling We kleden ons weliswaar uit noodzaak maar tegelijk leggen we onbewust wel veel van onszelf bloot in de keuzes die we daarbij maken. Immers, u CV ‘plakt’ aan uw buitenkant… U kan uw uitstraling positief ‘beïnvloeden’ door stijl, kleur, snit en accessoires op een slimme manier in te zetten! Stijl heeft niets te maken met welke maat u heeft of wat er in de mode is. Toon de sterkste versie van uzelf om uw impact te vergroten.

To have style you have to know who you are – Iris Apfel

Mijn verhaal

De afgelopen 25 jaar was ik vanuit een commerciële insteek, actief in de HR-wereld binnen rekrutering, interim-management, outplacement, leiderschapsontwikkeling en veranderingsprojecten in middelgrote tot grote ondernemingen. Ik genoot een opleiding bedrijfsmanagement, conservatorium zang, ik volgde NLP Practitioner, Enneagram en Kleur- en Stijladvies … en dit laatste bracht mij tot mijn allergrootste passie, ‘Styling Inspirator’.

Mijn a-typisch profiel, in de bedrijfswereld, maakte dat ik met een creatief & artistiek oog keek naar mijn omgeving, en mensen observeerde. Ik zag hoe zij op zoek waren naar hun identiteit, in tijden van grote veranderingen, reorganisaties, outplacement en loopbaantrajecten.

Ik gooide het roer om en leg vandaag mijn focus op ‘Style your First Impression’, toon de sterkste versie van uzelf! Als “Styling Inspirator”, help ik professionals, managers, ondernemers… hun identiteit, talenten en kwaliteiten zichtbaar te maken en grenzen te verleggen in styling. Ik laat zien hoe styling versterkend werkt. Verder breng ik een bewustmakingsproces op gang om tot uw identiteit te komen waarbij binnen- en buitenkant als één geheel wordt gezien. Daarenboven kijk ik naar hoe uw persoonlijke stijl laat zien wie u bent en hoe dit past in de “employer branding” en “corporate dresscode”.

Ik ben een rasechte ‘fashionista’ met een unieke benadering in styling. Ik weet mijn adviezen te combineren met een groot inzicht en respect voor de persoon, de individuele smaak en de levensstijl.

Skills

Oog voor styling –  luisterend oor – vernieuwer – energie-gever – drive – oplossend denken – empathisch vermogen – actieve luisteraar – open communicatie – out-of-the-box denker – praktische aanpak

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.