Communicatie & Business Coaching

Communicatie & business coaching met Hilde Debackere

Hilde Debackere heeft als missie om een kwalitatieve dialoog tot stand te brengen, in eerste instantie met zichzelf.

Twijfels, keuzes, onzekerheden en veranderingen zorgen er vaak voor dat het moeilijk wordt heldere beslissingen te kunnen maken. Hierdoor verloopt de communicatie met de anderen vaak niet optimaal. Maar niet getreurd, deze coaching biedt daarvoor een oplossing!

Wat kan je verwachten van communicatie business coaching sessies?

  1. Leiderschap vanuit wie u bent – wandelcoaching: tijdens deze wandelingen met het team gebruiken we de rust van de natuur om tot inzichten te komen. Nadien kan men op de vraag antwoorden: welke leider ben ik?
  2. High potential coaching: onderzoek heeft uitgewezen dat je de prestaties van een team kan verhogen door meer veiligheid in het team toe te laten, veeleer dan door meer expertise in te brengen. In een persoonlijk traject ontdekt u hoe psychologische veiligheid waarde kan creëren op verschillende niveaus voor uzelf, uw medewerkers, het team en de hele organisatie.
  3. Communicatie advies: Hilde begrijpt als geen ander de impact die communicatie kan hebben, de effecten of de gevolgen, zowel binnen als buiten de organisatie. Ze durft een organisatie uit te dagen om het huidige communicatiebeleid, als dat er al is, in vraag te stellen en na te denken over een beter en doeltreffend communicatiebeleid.
  4. Start to coach: organisaties die willen inzetten op de ontwikkeling van coaching competenties kunnen zich inschrijven voor een persoonlijk traject of kiezen voor groepsintervisies.

Voor wie?

Voor leiders die zich beter willen positioneren vanuit wie ze zijn in plaats van wat ze doen.

Voor professionals die impactvoller willen communiceren met collega’s, met de media.

Voor leiders die hun coachende vaardigheden willen aanscherpen.

Deliverables

Een coachingtraject of een training met Hilde vertrekt steeds vanuit een grondige analyse waarbij niet alleen het rationele verstand wordt aangesproken, maar ook een beroep wordt gedaan op de intuïtie, de gevoelens, de onderliggende patronen van de executive. Ze neemt de executives van uw organisatie (soms letterlijk) mee op pad en laat hen zo zelf tot nieuwe inzichten komen. Een no nonsense aanpak gecombineerd met een flinke portie energie en positiviteit helpen hen om mee de verandering te maken die ze voor ogen hebben.

Productfiche Communicatie

Download onze productfiche

Hoe bundelt uw organisatie de krachten en talenten van iedereen in het team zo efficiënt mogelijk en vermijdt u conflicten en miscommunicatie? Met deze coaching sessies uiteraard!

In een coachingtraject van Hilde schuiven we teamleden van uw organisatie samen aan tafel om hun samenwerking te optimaliseren. Het resultaat: een ijzersterk team waar samenwerking en verbindende communicatie primeren.