Personal Styling

Style your (first) impression met Francine Heirbaut

Als “Styling Inspirator”, helpt Francine professionals, managers, ondernemers, organisaties… hun identiteit, talenten en kwaliteiten zichtbaar te maken en grenzen te verleggen in styling.

Styling werkt versterkend. Francine zorgt voor een bewustmakingsproces waarbij de binnenkant en buitenkant één geheel worden.

Francine Heirbaut zet in op ‘zelfvertrouwen’ en verlegt uw grenzen in styling. Ze maakt de vertaalslag van uw talenten naar uw uitstraling.

Wat gaat u tijdens uw personal styling ontdekken?

In personal styling geeft Francine Heirbaut vrouwen en mannen een podium om hun talenten zichtbaar te maken. We verdiepen ons in de persoonlijke doelstelling, en vertalen dit naar de impact van kleur, stijl en vormgeving op elk individu.

Het bewustmakingsproces staat hier centraal. In deze sessie wordt er ingezet op persoonlijke groei. Neem de kans, in momenten van verandering, om het verschil te maken!

In een halve dag, één op één sessie, werkt u samen met Francine aan het ontwikkelen van uw gewenste persoonlijke stijl.

Workshop ``style your first impression``

Medewerkers zijn het visitekaartje van de organisatie. Naast kennis, ervaring en het aanbieden van (zakelijke) oplossingen is een goede eerste indruk primordiaal. We kleden ons weliswaar uit noodzaak maar tegelijk leggen we onbewust wel veel van onszelf bloot in de keuzes die we daarbij maken. Immers, uw CV ‘plakt’ aan uw buitenkant… Uw uitstraling kan u positief ‘beïnvloeden’ door stijl, kleur, snit, accessoires… op een slimme manier in te zetten!

De workshop duurt een halve dag, maar kan aangepast worden aan de noden van uw organisatie! 

Voor wie?

Individuele professionals die willen werken rond zelfvertrouwen, imago en personal branding.

Deliverables

Francine brengt een bewustmakingsproces (self-awareness) op gang van wie jij bent. Dit heeft als doel de binnen -en buitenkant met elkaar te verbinden en te komen tot je identiteit en jouw stijl. Zij zorgt voor een ‘mind shift’ en geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Zij weet hoe jij de sterkste versie van jezelf kan tonen om zo je impact te vergroten. Theorie wordt meteen omgezet in een ‘hands-on’ aanpak!

Zet volop in op het versterken van uw uitstraling onder leiding van onze gespecialiseerde coach!

Productfiche Styling

Download het productfiche

Style Your (First) Impression – Toon de sterkste versie van uzelf.

7 seconden… meer tijd krijgt u niet om een blijvende eerste indruk te maken. Samen met Francine, kan u zich inzetten op personal styling om deze eerste indruk te verbeteren!

Raadpleeg onze productfiche en contacteer ons voor meer informatie.