Leadership & executive business coaching

Leadership coaching met Georges Anthoon

Georges Anthoon durft te challengen vanuit zijn brede business en people management ervaring, zijn intuïtie en scherpe geest. Zo realiseert de leader-coachee snelle inzichten en professionele groei. De ‘tone of voice’ bij dit alles is evenwel erg respectvol en ontwikkelingsgericht, zodat de coachee zich blijft gewaardeerd voelen en tegelijkertijd zijn valkuilen herkent.

Wat kan men verwachten van deze sessies?

Voor wie?

Executives, senior managers,
board members, high potentials…

Deliverables

Georges ondersteunt, daagt uit, spiegelt en coacht executives die willen evolueren naar de beste ‘professionele’ versie van zichzelf, in balans met hun privé-leven.

Op locatie zelf werkt Georges in heel Europa in drie talen: NL, ENG en FR.

Executive business coaching

Georges Anthoon doet Executive Business Coaching onder verschillende vormen (individuen en teams).

 • null

  Leadership Coaching

  een 1-op-1 coaching voor ervaren C-levels (CEO, COO, CFO, CHRO, CMO…) binnen uw organisatie en managers die dieper willen duiken in hun leiderschapskwaliteiten.

 • null

  High Potential Coaching

  voor high potentials die zich door persoonlijke coaching op maat willen klaarstomen voor een rol als Executive, Director of Partner in een professionel services company.

 • null

  Conflict Coaching

  Georges helpt individuen in organisaties om samenwerkingen weer constructief te maken, en in de toekomst conflicten te vermijden.

 • null

  Stand Your Woman Coaching

  Georges helpt vrouwen in een male macho (executive) wereld hun mannetje te staan en zich zo in volle kracht verder te blijven ontwikkelen.

 • null

  Reinventing yourself coaching

  deze coaching richt zich naar ontslagen executives en/of in voorbereiding van de landingsfase van hun loopbaan om zo nog verder zin te geven aan hun leven.

Wilt u, als organisatie graag executive business coaching aanbieden aan uw medewerkers? Wij geven u graag meer informatie!

Download onze productfiche

Een team leiden is een kunst. Wilt u de executives binnen uw organisatie hierin een efficiënte training geven?