Team

Over het team

Ons Panta Rhei team heeft ervaring met honderden senior leiders en organisaties in heel België. Door goed te luisteren naar onze klanten hebben wij een unieke, resultaatsgerichte en succesvolle aanpak ontwikkeld. Het is door onze ervaring en kennis dat we beschikken over persoonlijke vaardigheden om met executives te interageren.

Bij alles wat we doen staat de mens achter de leider centraal. Ons multidisciplinair topteam verzekert een discrete, warme en ondersteunende manier van werken. Wij durven onze klant uit te dagen om anders te denken, om te herbronnen, en zowel geest als lichaam terug op elkaar af te stellen. Een goede balans vinden wij cruciaal om stand te houden in de verandering.

Roeland Van Dessel


Afgevaardigd bestuurder

+32 (0)495 59 55 13
roeland.vandessel@panta-rhei.be
Roeland Van Dessel

Ik ben gemotiveerd door mensen en het helpen van mensen. Vanuit mijn internationale carrière en mijn mandaten kom ik dagelijks in contact met CEO’s en raden van bestuur. Ons motto van ``er zijn voor de mens`` is geen hol gebruik van woorden maar een levensvisie die zowel professioneel als persoonlijk de drijfveer is van mijn dagelijkse activiteiten.

Annick Huybrechts


General manager

+32 (0)477 55 36 82
annick.huybrechts@panta-rhei.be
Annick Huybrechts

``Er zijn voor de mensen``, dat is ons motto!
Met meer dan 15 jaar expertise op vlak van outplacement en inplacement ondersteun ik dagelijks zowel bedrijven als individuen doorheen ingrijpende transformaties.
Volgende waarden, maatwerk, professionalisme, innovatie en kwaliteit, draag ik ontzettend hoog in het vaandel! Elke dag opnieuw tracht ik samen met een team van professionals en experten de beste dienstverlening en ondersteuning aan te reiken!