Team

Over het team

Ons Panta Rhei team heeft ervaring met honderden senior leiders en organisaties in heel België. Door goed te luisteren naar onze klanten hebben wij een unieke, resultaatsgerichte en succesvolle aanpak ontwikkeld. Het is door onze ervaring en kennis dat we beschikken over persoonlijke vaardigheden om met executives te interageren.

Bij alles wat we doen staat de mens achter de leider centraal. Ons multidisciplinair topteam verzekert een discrete, warme en ondersteunende manier van werken. Wij durven onze klant uit te dagen om anders te denken, om te herbronnen, en zowel geest als lichaam terug op elkaar af te stellen. Een goede balans vinden wij cruciaal om stand te houden in de verandering.

Roeland Van Dessel


Afgevaardigd bestuurder

+32 (0)495 59 55 13
roeland.vandessel@panta-rhei.be
Roeland Van Dessel

Ik ben gemotiveerd door mensen en het helpen van mensen. Vanuit mijn internationale carrière en mijn mandaten kom ik dagelijks in contact met CEO’s en raden van bestuur. Ons motto van ``er zijn voor de mens`` is geen hol gebruik van woorden maar een levensvisie die zowel professioneel als persoonlijk de drijfveer is van mijn dagelijkse activiteiten.

Annick Huybrechts


General manager

+32 (0)477 55 36 82
annick.huybrechts@panta-rhei.be
Annick Huybrechts

``Er zijn voor de mensen``, dat is ons motto!
Met meer dan 15 jaar expertise op vlak van outplacement en inplacement ondersteun ik dagelijks zowel bedrijven als individuen doorheen ingrijpende transformaties.
Volgende waarden, maatwerk, professionalisme, innovatie en kwaliteit, draag ik ontzettend hoog in het vaandel! Elke dag opnieuw tracht ik samen met een team van professionals en experten de beste dienstverlening en ondersteuning aan te reiken!

Ons Panta Rhei team

Chris Van den Bergh
Chris Van den Bergh
Nederlands & Engels
Via diepgaande en zeer gerichte coaching technieken krijgt u duidelijkheid en richting om actie te ondernemen richting uw doelen. Omdat uw coaching maatwerk is, kiest u zelf op welk gebied van uw leven of job u wil focussen. Of u nu een groeiplan wil maken voor uzelf of uw job, een nieuwe zaak wil starten of door persoonlijke en mentale blokkades heen wil werken, u kiest de richting. Door het bundelen van die richting en mijn jarenlange ervaring en persoonlijke ontwikkeling help ik u met het bereiken van uw doelen.
Dirk Van Mechelen
Dirk Van Mechelen
Nederlands & Engels
Ik hou ervan om samen met gedreven managers moeilijke uitdagingen tot een positief einde te brengen. Eén van mijn motto’s is dan ook: ‘Als er geen oplossing is, is er geen probleem’. Iets wat ik ook als coach steeds probeer over te brengen aan mijn teamleden en collega’s. Heeft u nood aan een positieve en creatieve aanpak van uw organisatorische HR vraagstukken (individueel of collectief) in ruime zin, dan bent u bij mij aan het goede adres.
Francine Heirbaut
Francine Heirbaut
Nederlands & Engels
Style your (first) impression, ofwel, toon de sterkste versie van jezelf is dan ook mijn missie. Ik zet in op ‘zelfvertrouwen’ en ik verleg uw grenzen in styling. Ik maak de vertaalslag van uw talenten naar uw uitstraling. U kan uw uitstraling positief ‘beïnvloeden’ door stijl, kleur, snit en accessoires op een slimme manier in te zetten!  Toon de sterkste versie van uzelf om uw impact te vergroten.
Francis Offerman
Francis Offermann
Duits, Frans, Nederlands, Engels
Het succes van mensen, ook uw succes, inspireert mij. Streeft u ook naar natuurlijkheid en lichtheid in uw dagelijks leven als manager? Wenst u een paradigmaverschuiving, weg van het zwemmen tegen de stroom in, en naar het gebruik van de kracht van de rivier? Laten we dan samen van start gaan!
Georges Anthoon
Georges Anthoon
Nederlands, Engels, Frans
Mijn missie is mensen en teams te coachen om de beste versie van zichzelf te laten worden en hen te helpen bij het behalen van hun levensdoelen en objectieven. Als coach en mentor met meer dan 35 jaar ervaring heb ik de ‘street credibility’ die u zoekt als u aan die zoektocht begint als individu of als team.
Hilde Debackere
Hilde Debackere
Engels, Frans, Nederlands
Mijn missie bestaat er in om de kwaliteit van de dialoog te verbeteren. De dialoog tussen collega’s onderling, tussen een organisatie en haar stakeholders, alsook de interne dialoog die we met onszelf voeren en die leidt tot meer zelfontplooiing. Die missie kan ik dagelijks volbrengen als coach, trainer of communicatieadviseur. Ik doe dat op een bevlogen en energieke manier, steeds onbevooroordeeld en met volle aandacht voor wat er écht speelt.
Luc Dekeyser
Nederlands & Engels

Mijn missie is om professionals te helpen hun veerkracht (terug) te vinden. Vermits dit altijd een leerproces is, begin ik steeds met het identificeren van de eigen leerstijl. Vervolgens vertrek ik vanuit wat reeds goed loopt en focus pas nadien op problemen (appreciative inquiry of waarderende benadering). Ik hou van een resultaatsgerichte aanpak en werk daarvoor met een concreet stappenplan.

Marina Avau
Nederlands & Engels
Wilt u met de steun van een actief klankbord, een ervaren gids, een betrokken getuige, die boeiende zoektocht ondernemen naar uzelf, naar de omgeving die u optimaal tot uw recht laat komen, met al wat u te bieden heeft, met al wat u verlangt? Ik ga met u de dialoog aan  met uw diepere zelf en help om mee die  condities te creëren die dit natuurlijk zoekproces gepast ondersteunen. De natuur heelt... Ik draag graag mijn steentje bij om mensen, teams en organisaties te helen.
Rite Callewaert
Rite Callewaert
Nederlands & Engels
Als doorwinterde coach en met mijn interesse in de verschillende facetten van mensen, ondersteun ik u graag in het evalueren van uw professionele leven, in het benoemen van uw perspectieven en in het vorm geven daarvan. Door middel van luisteren en ‘de juiste vragen stellen’, én een vertrouwensband met professionele ondersteuning gaan we naar de essentie, om een balans te vinden tussen uw overtuigingen, drijfveren, dromen en talenten, en die om te zetten naar de haalbare praktijk.