Corporate styling

Style your (first) impression met Francine Heirbaut

Als “Styling Inspirator”, helpt Francine professionals, managers, ondernemers, organisaties… hun identiteit, talenten en kwaliteiten zichtbaar te maken en grenzen te verleggen in styling.

Styling werkt versterkend. Francine zorgt voor een bewustmakingsproces waarbij de binnenkant en buitenkant één geheel worden. Ze kijkt naar hoe de persoonlijke stijl van de werknemers laat zien wie zij zijn en hoe dit past in de employer branding en corporate brand van uw organisatie! 

Workshop ``style your first impression``

Medewerkers zijn het visitekaartje van de organisatie. Naast kennis, ervaring en het aanbieden van (zakelijke) oplossingen is een goede eerste indruk primordiaal.

Zowel voor klanten, zakenpartners, alsook voor collega’s en andere teamleden is het belangrijk om een goede indruk te maken. Dit geldt voor alle geledingen binnen een organisatie, van onthaalmedewerkers, het sales team, HR-afdeling, andere collega’s, line managers, het leadership team en vennoten. Alle niveaus samen zorgen voor een professionele en sterk bedrijfsimago en reputatie.

De workshop duurt een halve dag, maar kan aangepast worden aan de noden van uw organisatie! 

Personal styling voor de professionals van uw organisatie

Francine Heirbaut kan uw executives een personal styling geven die hun talenten zichtbaar maakt. Daar verdiepen ze zich in hun persoonlijke doelstelling, en vertalen dit naar impact van kleur, stijl en vormgeving op elk individu.

Het bewustmakingsproces staat hier centraal. In deze sessie wordt er ingezet op persoonlijke groei van uw executives. Neem de kans, in momenten van verandering, om het verschil te maken!

In een halve dag, één op één sessie, werken ze samen met Francine aan het ontwikkelen van hun gewenste persoonlijke stijl.

Voor wie?

Teams (sales, HR, line managers, leadership, teams, directie) die hun employer brand willen versterken.

Bedrijven dewelke nadenken over personal branding en corporate dresscode.

Individuele professionals die willen werken rond zelfvertrouwen, imago en personal branding.

Deliverables

De workshops ‘Style your First Impression’, ‘de impact van je uitstraling’, (digital) presentation skills … zijn voor bedrijven, organisaties, teams … die een professioneel sterk bedrijfsimago en reputatie willen neerzetten. In deze workshops tonen we, aan de hand van het benoemen van talenten, weergave van kleur- en stijl kenmerken, werken rond zelfvertrouwen; hoe de impact van de uitstraling van uw executives versterkend werkt. We laten zien wie ze zijn en hoe dit past in een ‘employer branding’ en ‘personal branding’ of ‘corporate dresscode’. Deze workshop kan ook gekaderd worden in een well-being programma, een teambuilding, een incentive…

Zet volop in op het versterken van de uitstraling van uw team onder leiding van onze gespecialiseerde coach!

Productfiche Styling

Download onze productfiche

Style Your (First) Impression – Toon de sterkste versie van jezelf.

7 seconden… meer tijd krijgt u niet om een blijvende eerste indruk te maken. Samen met Francine, kan uw organisatie zich inzetten op corporate styling om deze eerste indruk te verbeteren!

Raadpleeg het productfiche en contacteer ons voor meer informatie.