Communicatie & Business Coaching

Communicatie & business coaching met Hilde Debackere

Hilde Debackere heeft als missie om een kwalitatieve dialoog tot stand te brengen, in eerste instantie met zichzelf.

Twijfels, keuzes, onzekerheden en veranderingen zorgen er vaak voor dat het moeilijk wordt heldere beslissingen te kunnen maken. Hierdoor verloopt de communicatie met de anderen vaak niet optimaal. Maar niet getreurd, deze coaching biedt daarvoor een oplossing!

Wat kan u verwachten van communicatie business coaching sessies?

  1. Leiderschap vanuit wie u bent – wandelcoaching: Tijdens deze wandeling, één op één of met collega’s, gebruiken we de symboliek en de rust van de natuur om tot inzichten te komen. Na deze wandelingen kan u antwoorden op de vraag: welke leider ben ik?
  2. High potential: Onderzoek heeft uitgewezen dat u de prestaties van een team kan verhogen door meer veiligheid in het team toe te laten, veeleer dan door meer expertise in te brengen. In een persoonlijk traject ontdekt u hoe psychologische veiligheid waarde kan creëren op verschillende niveaus voor uzelf, uw medewerkers, het team en de hele organisatie.
  3. Communicatie met impact: Wilt u efficiënter en doelgerichter communiceren? Om goed te communiceren met de ander is het nuttig om uw eigen stijl onder de loep te nemen. We analyseren uw eigen stijl en alle aannames en patronen die daarbij gepaard gaan. Dankzij een persoonlijke opvolging met concrete tips en opdrachten ontdekt u gaandeweg hoe u meer invloed kan uitoefenen op uw omgeving en uw stakeholders.
  4. Start to coach: Wilt u zich inzetten op de ontwikkeling van uw coaching competenties? Dan kan u zich inschrijven voor een persoonlijk traject of kan u kiezen voor groepsintervisies.

Voor wie?

Voor leiders die zich beter willen positioneren vanuit wie ze zijn in plaats van wat ze doen.

Voor professionals die impactvoller willen communiceren met collega’s, met de media.

Voor leiders die hun coachende vaardigheden willen aanscherpen.

Deliverables

Een coachingtraject of een training met Hilde vertrekt steeds vanuit een grondige analyse waarbij niet alleen het rationele verstand wordt aangesproken, maar ook een beroep wordt gedaan op uw intuïtie, uw gevoelens, uw onderliggende patronen. Ze neemt u (soms letterlijk) mee op pad en laat u zo zelf tot nieuwe inzichten komen. Een no nonsense aanpak gecombineerd met een flinke portie energie en positiviteit helpen u om mee de verandering te maken die u voor ogen hebt.

Productfiche Communicatie

Download onze productfiche

In dit coaching traject kan u te weten komen wie u bent als leider, hoe u doelgerichter kan communiceren, hoe u coaching competenties ontwikkelt… Het resultaat zorgt voor een goede samenwerking met uw collega’s en een verbindende communicatie!