Voor werkgevers

executive outplacement

Executive Outplacement

Dankzij onze executive outplacementdiensten kunnen bedrijven hun vertrekkende senior managers excellente ondersteuning bieden bij het definiëren en bereiken van persoonlijke carrièredoelen. Met de hulp van onze gedecentraliseerde executive consultants ontdekken onze klanten hoe ze sneller de juiste kansen identificeren, met superieure resultaten tot gevolg.

Personal Styling

Corporate Styling

7 seconden… meer tijd krijgt u niet om een blijvende eerste indruk te maken. Samen met Francine, kan uw organisatie zich inzetten op corporate styling om deze eerste indruk te verbeteren!

Communicatie & Business Coaching

In een coachingtraject van Hilde Debackere schuiven we teamleden van uw organisatie samen aan tafel om hun samenwerking te optimaliseren. Het resultaat: een ijzersterk team waar samenwerking en verbindende communicatie primeren.

Leadership & Executive Business Coaching

Wilt u de executives binnen uw organisatie een efficiënte training geven om leiderschapskwaliteiten te verbeteren? Georges Anthoon durft te challengen vanuit zijn brede business en people management ervaring, zijn intuïtie en scherpe geest. Zo realiseert de leader-coachee snelle inzichten en professionele groei.

185

Well-being

Wil u voor het c-level van uw werknemer een extra uitdaging koppelen aan het executive outplacement? Fysieke uitdaging zorgt voor mentale sterkte. Wij hebben hiervoor een exclusief partnership met 185 Coaching Center, opgericht door niemand minder dan Marc Herremans.