Francis Offermann

Het succes van mensen, ook uw succes, inspireert mij. Streeft u ook naar natuurlijkheid en lichtheid in uw dagelijks leven als manager? Wenst u een paradigmaverschuiving, weg van het zwemmen tegen de stroom in, en naar het gebruik van de kracht van de rivier? Laten we dan samen van start gaan!

Ik studeerde bedrijfskunde in Luik, en heb meer dan 30 jaar  managementervaring  in België, Duitsland, Nederland en Luxemburg in  verschillende functies en industrieën in zowel de profit als non-profit sector. Sinds 2008 ben ik zelfstandig ondernemer en werk ik  als loopbaan – en outplacementconsultant, coach, bemiddelaar en docent met focus op persoonlijkheidsontwikkeling – individueel en als team.

Door het leven met PEPP²...

Mijn verhaal

Sinds ik me kan herinneren streef ik naar een buitengewoon leven. Moeilijkheden op mijn weg hebben me enerzijds aangezet om nog harder te werken en anderzijds om verder te gaan en de context te vinden waarin ik mijn volledig potentieel kan ontwikkelen. Dit is de omgeving die ik uiteindelijk voor mezelf heb gecreëerd en sinds 2008, toen ik mijn eigen bedrijf startte. Sindsdien begeleid en ondersteun ik mensen en organisaties bij het ontdekken en beleven van hun potentieel. Uiteindelijk beslist ieder mens zelf wanneer het moment is aangebroken dat hij/zij bij zijn/haar ware aard moet blijven – ik noem dit levende spiritualiteit.

Skills

Leiderschapscoaching en – training volgens Tony Robbins (Leadership Academy San Diego) – Presence & Leadership op basis van embodiment technieken volgens Pierre Goirand (Paris)  – Gecertificeerde coach volgens ILP (Integrated Solution Oriented Psychology) – Bemiddelaar in teams en organisaties, Business Mediation Center Königswinter – Duits – Frans – Nederlands – Engels

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.