Rite Callewaert

Als doorwinterde coach en absoluut gefascineerd door de verschillende facetten van mensen, ondersteun ik u graag in het evalueren van uw professionele leven, in het benoemen van uw perspectieven en in het vorm geven daarvan.

Door middel van luisteren en ‘de juiste vragen stellen’, én een vertrouwensband met professionele ondersteuning gaan we naar de essentie, om een balans te vinden tussen uw overtuigingen, drijfveren, dromen en talenten, en die om te zetten naar de haalbare en duurzame praktijk.

What you do today can improve all your tomorrows

Mijn verhaal

Met een master diploma Vertaler Nederlands-Engels-Portugees en na een intense  loopbaan op management niveau doorheen de domeinen van Marketing, Aankoop, Klantendienst, Verkoop en Dienst Naverkoop, Interne Auditing en Logistiek, in zowel een private onderneming als in multinationale en multiculturele bedrijven, heb ik me heel bewust geherorïenteerd en me gespecialiseerd in outplacement, career crafting, talentontwikkeling en stress & burn-out management voor kaderleden en startende ondernemers.

Mijn uitgebreide en gevarieerde business ervaring biedt een perfect evenwicht aan de  resultaatgerichte coaching waar ik voor leef.

Energiek, enthousiast, empathisch en realistisch zijn eigenschappen die mij typeren en die ervoor zorgen dat ik executives zoals u vlot kan ondersteunen.

Skills

Interne en externe mobiliteit – jobcrafting – 50plus ambassadeur – Stress & Burn-out preventie, coaching & re-integratie – Soft Skills/People Management – Talentontwikkeling – Rekrutering & Selectie (internationaal) – Assessments – Onboarding – Leiderschap – Intercultural Awareness – Project Management/Leadership – Conflict Management – Change Management – Mentorship – Nederlands – Frans – Engels

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.