Well-being

Marc Herremans - 185 Coaching Center

Willen de executives binnen uw organisatie hun lichaam en geest afstemmen op elkaar? Met het coaching programma van Marc Herremans staat de executive voor een fysieke uitdaging die ook zal zorgen voor mentale fitheid en weerbaarheid.

Voor wie?

Organisaties waarbij executives, senior managers, board members, high potentials… hun lichaam en geest op elkaar willen afstemmen.

Deliverables

Verleg uw grenzen door op de juiste momenten de juiste inspanning te leveren. In dit coaching programma wordt er ingezet op fysieke fitheid, mentale weerbaarheid, gezonde voeding, ergonomie en lichaamsbalans. Er wordt een stappenplan voorzien voor de executive binnen uw organisatie. Hieronder valt een intensieve opvolging, persoonlijk traject en de opvolging van de resultaten. Meer info vindt u in de productfiche hieronder. 

Deze coaching begint met een uitgebreide screening van het lichaam van de executive:

  • Sportmedische keuring door sportarts
  • Inspanningstest @ 185 Coaching Center
  • Blessurepreventieve test
  • Intake bij diëtist

 

Nadien wordt er een schema op maat gemaakt zodat de executives op een verantwoorde wijze hun persoonlijk programma kan starten. De beste oplossingen worden gezocht voor hun doelen! Er staan verschillende specialisten van het Coaching Center 185 klaar om hen de beste ondersteuning te geven (psycholoog, voedingsdeskundige, sportarts, osteopaat, …).

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met Marc Herremans om uw plannen te bespreken.

Een doeltreffend coachingtraject voor uw executives?

Doelstelling

  • Er een gezonde algemene levensstijl op na houden.

  • Een goede work-life balance bekomen.

  • Leren doelen stellen en er structureel naar toe werken.

  • Verantwoordelijk zijn voor uw eigen levenspad.

Productfiche Wellbeing

Download onze productfiche

Wil u voor het c-level van uw werknemer een extra uitdaging koppelen aan het executive outplacement? Fysieke uitdaging zorgt voor mentale sterkte. Wij hebben hiervoor een exclusief partnership met 185 Coaching Center, opgericht door niemand minder dan Marc Herremans.