Chris Van den Bergh

Via diepgaande en zeer gerichte coaching technieken krijgt u duidelijkheid en richting om actie te ondernemen richting uw doelen. Omdat uw coaching maatwerk is, kiest u zelf op welk gebied van uw leven of job u wil focussen. Of u nu een groeiplan wil maken voor uzelf of uw job, een nieuwe zaak wil starten of door persoonlijke en mentale blokkades heen wil werken, u kiest de richting. Door het bundelen van die richting en mijn jarenlange ervaring en persoonlijke ontwikkeling help ik u met het bereiken van uw doelen.

As long as you feel inspired your life is being well spent.

Mijn verhaal

Van jongs af aan geboeid door mensen en mijn holistische kijk op het leven, maakte dat ik na mijn opleiding Biochemie en basisopleiding Geneeskunde de overstap maakte naar de opleiding Alternatieve geneeskunde en uiteindelijk terecht kwam bij de Gedragspsychologie. Na een succesvolle praktijk in Nederland in de jaren 90 maakte ik een nieuwe start in België met als doel mensen te helpen hun volle potentieel te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Mijn interesse verschoof zich geleidelijk aan meer en meer naar de werkvloer. Outplacement werd een eerste stap naar bedrijven aangevuld met Talent – en Leiderschapsontwikkeling. Ik stond mee aan de wieg van Career Development centra en begeleidde als externe coach medewerkers die, door de reorganisaties, hun functie-inhoud ingrijpend zagen veranderen of die op zoek moesten naar een nieuwe functie elders in het bedrijf of extern.

Ook de begeleiding van medewerkers voor – en na Burn-out vormen een onderdeel van mijn portfolio. Samen met bedrijfspsychologen werkte ik aan het opzetten van succesvolle re-integratietrajecten en het geven van workshops rond dit thema.

Ruim 30 jaar coach ik executives, leidinggevenden, werknemers en bedrijfsleiders. Zij zijn de experten in hun eigen leven en werk. Mijn rol is hen uit te dagen om hun persoonlijk of professioneel potentieel te ontwikkelen.

Skills

snelle probleemdetectie – mensen lezen zonder woorden – grote mensenkennis (ongeveer 30 000 uren coaching) – vertalen van emoties naar woorden – communicatie coaching (one-to-one) – coaching naar duurzame verandering en inzicht – conflicthantering en trauma op de werkvloer – narcisme coaching

 

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.