Georges Anthoon

Mijn missie is mensen en teams te coachen om de beste versie van zichzelf te laten worden en hen te helpen bij het behalen van hun levensdoelen en objectieven.

Als coach en mentor met meer dan 35 jaar ervaring heb ik de ‘street credibility’ die u zoekt als u aan die zoektocht begint als individu of als team.

It’s never too late to be what you might have been - George Eliot

Mijn verhaal

Naar individuen toe focus ik op 5 coaching pijlers:

Leadership’ & ‘Executive business coaching: een 1-op-1 coaching voor ervaren C-levels (CEO, COO, CFO, CHRO, CMO…) en managers die dieper willen duiken in hun leiderschapskwaliteiten.

Close the gap coaching: voor high potentials die zich door persoonlijke coaching op maat willen klaarstomen voor een rol als Executive, Director of Partner in een professionel services company.

Conflict coaching: ik helpt individuen en organisaties om samenwerkingen weer constructief te maken, en in de toekomst conflicten te vermijden.

Stand your woman coaching: ik helpt vrouwen in een male macho (executive) wereld hun mannetje te staan en zich zo in volle kracht verder te blijven ontwikkelen.

Reinventing yourself coaching: deze coaching richt zich ontslagen executives en/of in voorbereiding van de landingsfase van hun loopbaan om zo nog verder zin te geven aan hun leven.

 

Daarnaast ben ik erg actief als teamcoach.

Als INSIGHTS teamcoach, begeleid ik teams in het ontdekken van de team dynamics en cultuur. U krijgt zo meer inzicht in het gedrag en de persoonlijkheid van alle teamleden. De sterke punten worden uitgelicht, de werkpunten blootgelegd en we schetsen een totaalbeeld van het team inzake werkvoorkeuren.

Mission, vision & values workshops: wat is de missie van ons bedrijf? Waar willen we binnen 3 tot 5 jaar staan? Op basis van welke bedrijfswaarden willen we denken, handelen en beslissingen nemen? Op basis van mijn jarenlange bedrijfservaring begeleid ik bedrijven in het uittekenen van deze lijnen. Tenslotte ondersteun ik teams bij het definiëren van een teamcharter van efficiënte samenwerking.

 

Ik ben een ervaren executive business coach die kan terugblikken op meer dan 35 jaar ervaring. Eerst als HR Director bij Shell Research, PwC, Vinçotte, Belgacom en AXA. Sinds 2011 vond ik mezelf helemaal opnieuw uit en coach ik executives en senior managers en management teams in hun zoektocht naar duurzame professionele en persoonlijke groei en dit in gans Europa.

Skills

Meer dan 10.000 uren coaching ervaring als ICF Professional Certified Coach – Certified coach in Insights en in EQ2 tool rond emotional Intelligence – Ccoaching en mentoring in drie talen: Nederlands – Frans – Engels.

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.