Hilde Debackere

Mijn missie bestaat er in om de kwaliteit van de dialoog te verbeteren. De dialoog tussen collega’s onderling, tussen een organisatie en haar stakeholders, alsook de interne dialoog die we met onszelf voeren en die leidt tot meer zelfontplooiing. Die missie kan ik dagelijks volbrengen als coach, trainer of communicatieadviseur. Ik doe dat op een bevlogen en energieke manier, steeds onbevooroordeeld en met volle aandacht voor wat er écht speelt.

Raise your words, not your voice. It is rain that grows flowers, not thunder. - Rumi

Mijn verhaal

Na mijn studies Rechten trok ik naar London om me te specialiseren in het mediarecht.  Ik begon mijn loopbaan als adviseur op het kabinet van toenmalig Vlaams minister van Media waar ik als piepjonge experte in het nationale en internationale politieke bad werd gegooid. Onbevreesd en onbevangen knoopte ik zo relaties aan met stakeholders op verschillende niveaus. Het was dan ook een kleine stap naar de openbare omroep waar ik uiteindelijk meer dan 15 jaar werkte en verschillende functies uitoefende. Als woordvoerster van de CEO en secretaris van de Raad van Bestuur tekende ik een succesvol communicatiebeleid uit. Vervolgens stond ik in voor de onderhandelingen met de internationale studio’s en productiehuizen. Als manager waakte ik er steeds over dat medewerkers in alle openheid konden communiceren en ruimte en kansen kregen om zichzelf verder te ontplooien. Ik maakte kennis met de kracht van coaching en werd als interne coach ingezet. Ik besefte des te meer dat succesvol zijn zoveel meer betekent dan ronkende titels en dat zelfinzicht en zelfontwikkeling basis ingrediënten zijn voor een duurzame carrière.  Ik verliet in 2015 de VRT en werd ondernemer van mijn eigen loopbaan om mij volledig te kunnen toeleggen op mijn twee grote interesses: coaching en communicatie.

Skills

Executive coaching (+ 3000 uren ervaring) – coachingskills trainingen aan managers/executives in kleine en grote bedrijven – managementervaring – levenswijsheid – ondernemingszin – creativiteit – vlotte communicatiestijl – Nederlands – Frans – Engels

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.