Marina Avau

Wilt u met de steun van een actief klankbord, een ervaren gids, een betrokken getuige, die boeiende zoektocht ondernemen naar uzelf, naar de omgeving die u optimaal tot uw recht laat komen, met al wat u te bieden heeft, met al wat u verlangt? Ik ga met u de dialoog aan met uw diepere zelf en help om mee die condities te creëren die dit natuurlijk zoekproces gepast ondersteunen. De natuur heelt… Ik draag graag mijn steentje bij om mensen, teams en organisaties te helen.

Het aanwezige potentieel helpen aanboren zodat het effectief tot uiting komt in concrete samenwerkingsrelaties.

Mijn verhaal

Ik behaalde de graad van Doctor in de Psychologische Wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Leuven. Mijn hele loopbaan ben ik al gepassioneerd door het potentieel bij individuen, teams en organisaties. De laatste 22 jaar doe ik dat vanuit mijn eigen onderneming als organisatiedeskundige, interim manager, docent, coach en counselor en zo kreeg ik de kans ervaringen op te doen en impact te creëren in heel uiteenlopende settings. Mijn focus ligt op het onderling afstemmen van mensen, strategie en structuur. Ik werk in een breed bereik van sectoren en organisaties, waaronder Sirris (het collectief centrum voor innovaties in de technologische industrie).

Bovendien ben ik opgeleid als existentieel counselor en geef welzijn en zingeving een centrale plek in mijn aanpak. Mensen die zichzelf herkennen als HSP (hoog sensitieve persoon) of die last ervaren van hinderlijke patronen zoals bijvoorbeeld de drang tot perfectionisme, kunnen bij mij terecht om zicht te krijgen op wat er speelt en handvaten te vinden die het functioneren en samenleven vergemakkelijken.

Alvorens als consulent te werken bekleedde ik de eerste 15 jaren van mijn loopbaan een variëteit van management functies bij Philips en ICI waar ik zowel op nationaal als internationaal vlak verantwoordelijkheden op nam in Strategie, Human Resources, Management Development en Corporate Succession Planning. Vanuit mijn eigen onderneming legde ik de fundamenten voor de dienstverlening rond loopbaanbegeleiding in Vlaanderen.

Skills

organisatiedesign en ontwikkeling – leren en ontwikkelen -docent-trainer-beleidsformulering, implementatie& actieplannen- interventie- en begeleidingsvaardigheden  in groepen en organisaties -Ontwikkelingsgericht – appreciatief – systemisch – participatief – resultaatgericht – veranderingsmanagement –personeelsbeleid -Verdieping in existentiële thema’s, hoog sensitiviteit, perfectionisme, stress & burn-out, trauma

Kennismakingsgesprek aanvragen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.